A-chalets
De nieuwe luxe A-chalets op Parc Sonnleiten zijn van alle gemakken voorzien. De binnenruimte is maar liefst ca 70 m2. Plekken zijn minimaal 150 m2. Op de veranda is tuinmeubilair aanwezig. De auto kan bij de accommodatie worden geparkeerd.

De A-chalets zijn ingericht voor 6 personen. Bent u met meer dan 6 personen dan kunt een slaaptentje bijplaatsen. U hoeft ze niet eens zelf mee te nemen want er zijn ook tentjes te huur. Reserveert u ze wel van tevoren?

De indeling: Zithoek en aparte eethoek, compleet ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser en oven. Er zijn 3 slaapkamers: een ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een 2-persoons slaapkamer boven. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze A-chalets.

Hieronder een artist impression van de nieuwe A-chalets.

Chalet Sonnenheim
Chalet Sonnenheim is een 6-8 persoons chalet aan de rand van Parc Sonnleiten. Het chalet heeft een ruime veranda en vrij uitzicht. De auto kan bij de accommodatie worden geparkeerd.

U beschikt over een keuken met inductiekookplaat, vaatwasser, oven, koel-vriescombinatie en warm en koud stromend water. In de badkamer bevindt zich een douche, wastafel en toilet. Ook is snelle wifi en een wasmaschine aanwezig in het chalet. Er zijn drie slaapkamers voor 6 personen. In de kamer staat een slaapbank voor 2 personen, zodat er slaapplaatsen zijn voor in totaal 8 personen.

In het chalet zijn dekbedden en kussens aanwezig. Het enige wat u meeneemt is uw linnengoed. U kunt linnengoed ook bij ons huren.

Hieronder treft u foto’s van het chalet.

Chalet 4-6 persoons
Het 4-6 persoons chalet is 7 x 5 meter en heeft een veranda van 3 x 5 meter. De auto kan bij de accommodatie worden geparkeerd. Het chalet heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Verder beschikt u over een keuken met inductiekookplaat en koel-vriescominatie en een badkamer met douche, toilet en een wastafel. Dekbedden en kussen zijn aanwezig. U kunt linnengoed bij ons huren of zelf meenemen.

Het is toegestaan een slaaptentje bij te plaatsen.

Huisdieren zijn in dit chalet niet toegestaan.