1
1

Safaritenten
De safaritenten op Parc Sonnleiten zijn van alle gemakken voorzien. De binnenruimte is maar liefst 45 m2 (9 x 5 m). Plekken zijn minimaal 100 m2. De auto kan bij de accommodatie worden geparkeerd.

De safarilodges zijn ingericht voor 7 personen (6 volwassenen en een kind tot 2 jaar). Bent u met meer dan 7 personen dan kunt een slaaptentje bijplaatsen. U hoeft ze niet eens zelf mee te nemen want er zijn ook tentjes te huur. Reserveert u ze wel van tevoren?

De indeling: Grote zithoek en aparte eethoek, compleet ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis en warm en koud stromend water, 3 slaapkamers: een ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed, een slaapkamer met hoogslaper en kinderbed, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel met warm en koud stromend water. Voor de frissere nachten in voor- en naseizoen is een kachel aanwezig. Op de overdekte veranda staat een eettafel en twee loungestoelen.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze safaritenten en lodges.

Lodges
Omdat er veel vraag is naar de luxe accommodaties zijn er ook vier lodges beschikbaar.  Deze Gold Lodges hebben een oppervlakte van ruim 40 m2 en zijn van alle gemakken voorzien.

U beschikt over een douche, toilet, wastafel en een keuken met warm en koud stromend water. Er zijn drie slaapkamers voor 6 personen. In de kamer staat een slaapbank voor 1 persoon, zodat er slaapplaatsen zijn voor in totaal 7 personen.

In de safaritenten en lodges zijn dekbedden en kussens aanwezig. Het enige wat u meeneemt is uw linnengoed. U kunt linnengoed ook bij ons huren.

Hiernaast treft u de plattegrond van de safaritent inclusief veranda aan.

Hieronder treft u foto’s van de Gold Lodges aan.

Safaritent

Safaritent

 

Plattegrond safaritent