1
1

Safaritenten
De safaritenten op Parc Sonnleiten zijn van alle gemakken voorzien. De binnenruimte is maar liefst 45 m2 (9 x 5 m). Plekken zijn minimaal 100 m2. De auto kan bij de accommodatie worden geparkeerd.

De safailodges zijn ingericht voor 7 personen (6 volwassenen en een kind tot 2 jaar). Bent u met meer dan 7 personen dan kunt een slaaptentje bijplaatsen. U hoeft ze niet eens zelf mee te nemen want er zijn ook tentjes te huur. Reserveert u ze wel van tevoren?

De indeling: Grote zithoek en aparte eethoek, compleet ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis en warm en koud stromend water, 3 slaapkamers: een ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed, een slaapkamer met   hoogslaper en kinderbed, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel met warm en koud stromend water. Voor de frissere nachten in voor- en naseizoen is een gaskachel aanwezig.

Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Het enige wat u meeneemt is uw linnengoed. U kunt linnengoed ook bij ons huren. Op de overdekte veranda staat een eettafel en twee loungestoelen.

Hiernaast treft u de plattegrond van de safaritent inclusief veranda aan.